Ivanov novým trénerom CSKA Sofia

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 11:20 • 2 min
Ivanov novým trénerom CSKA Sofia

SOFIA - Futbalistov CSKA Sofia povedie po novom Galin Ivanov. Tridsaťdeväťročný bývalý bulharský reprezentant nahradil vo funkcii Stojča Mladenova, ktorý rezignoval na post hlavného trénera minulý týždeň.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, ako 31-násobný bulharský šampión zaznamenal tretiu ligovú prehru za sebou. Mladenov pre bulharské médiá uviedol, že už nejaký čas necítil dostatočnú podporu od vedenia klubu. Neskúseného Ivanova, ktorý doteraz viedol iba mládežnícke výbery, čaká náročná úloha prebudiť mužstvo k lepším výkonom.

 

Armádnemu klubu patrí aktuálne v tabuľke druhá priečka, keď na vedúceho obhajcu titulu Ludogorec Razgrad stráca tri body. Oba tímy si zmerajú sily v kľúčovom zápase jarnej časti súťaže 4. apríla v Razgrade. Duel o prvé miesto bude zároveň Ivanovovou premiérou vo funkcii hlavného kouča CSKA.

"Veríme, že tím pod jeho vedením bude smerovať tou správnou cestou. Je pravda, že má nedostatok skúseností, ale nahradí to nadšením a odhodlaním," povedal pre agentúru Reuters šéf exekutívy CSKA Alexander Todorov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies