Ivanka Trumpová pricestovala do Berlína na konferenciu žien nazvanú Women20

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 15:12 • 2 min
Ivanka Trumpová pricestovala do Berlína na konferenciu žien nazvanú Women20

BERLÍN - Dcéra a pravá ruka amerického prezidenta Donalda Trumpa, Ivanka Trumpová, pricestovala dnes do Berlína na summit žien zo skupiny G20 nazvaný Women20.

slovakia

left justify in out

Po druhý raz, odkedy sa jej otec stal prezidentom USA, sa tam stretne s nemeckou kancelárkou Angelou Merkelovou, ale aj s generálnou riaditeľkou Medzinárodného menového fondu (MMF) Christine Lagardeovou či s holandskou kráľovnou Máximou, píše agentúra DPA.

 

Ivanka Trumpová sa na summite zúčastní na panelovej diskusii o ekonomickom a kariérnom postupe žien, navštívi odbornú školu, americkú ambasádu v Berlíne a slávny Pomník zavraždeným Židom Európy neďaleko Brandenburskej brány.

 

Ivanka Trumpová konvertovala na judaizmus v roku 2009 pred svojou svadbou s Jaredom Kushnerom, ktorý zastáva v administratíve jej otca - na rozdiel od nej - oficiálnu funkciu.

 

Merkelová a Ivanka Trumpová sa prvýkrát stretli v marci vo Washingtone, počas prvej oficiálnej návštevy nemeckej kancelárky v Bielom dome po Trumpovej inaugurácii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies