Ivane Regešovej sa splnil sen! Predstavuje vianočnú pieseň Poď domov, ktorú pre ňu napísali Peteraj a Dušík!

NETKY.SK • 26 December 2021, 12:00 • 2 min
Ivane Regešovej sa splnil sen! Predstavuje vianočnú pieseň Poď domov, ktorú pre ňu napísali Peteraj a Dušík!

Poď domov, spieva Ivana Regešová v novej vianočnej piesni, za ktorou stoja legendárni hitmakeri. Text vianočnej novinky má na konte Kamil Peteraj, hudbu zložil Gabo Dušík. Na Vianoce vás dokonale naladí aj nový klip, ktorý sa nakrúcal pod stromčekom v zasneženej Bratislave. Krásna Ivana si do klipu pozvala rodinku kamarátov, ktorým spievala na svadbe!

slovakia

left justify in out

V skladbe Poď domov spieva Ivana o tom, že na Vianoce by mal byť každý doma spolu so svojou rodinou. A keď sa aj v živote nie vždy všetko podarí, teplo domova a láska práve počas Vianoc zahoja veľa rán.

 

img

 

„Je to presne rok, čo sme sa stretli s Kamilom Peterajom pri nahrávaní relácie, kde sme obaja vystupovali ako hostia. Kamil mi spomenul, že majú s Gabom Dušíkom v talóne skladbu, na ktorú doteraz nenašli vhodného interpreta. A tak sa pieseň Poď domov dostala ku mne a okamžite ma oslovila. Nielen  chytľavou melodickou linkou a zaujímavou harmóniou, ale samozrejme aj krásnym textom. Veď kto iný by mohol napísať taký poetický a emotívny vianočný text, ak nie Kamil Peteraj. Som rada, že sa nám pieseň podarilo vydať  presne do roka a do dňa, keď mi ju Kamil poslal,“ prezradila.

 

Stretnutie s autormi piesne považuje šarmantná speváčka za osudové. Po texte od Kamila Peteraja vždy túžila.

 

„Občas sa v pope stáva taká vec, že autorom chýba interpret a interpretovi zasa pesnička. Toto je ten prípad. Ivanka dostala pesničku v klavírnej verzii a po čase poslala demo, ktoré vyzeralo nádejne. Celý song si zmanažovala sama, je veľmi šikovná, mne sa táto podoba pesničky páči. Headline songu hovorí o návrate domov, k rodinnému stolu. Kam už sa môže človek radšej vrátiť? V tejto dobe je to istota, ktorá sa nedá nijakou inou nahradiť,“ vysvetľuje vznik piesne textár Kamil Peteraj.

 

Na vianočnej novinke spolupracovali skvelí hudobníci Slavo Solovic, Pavol Kvassay a Peter Graus. Za hudobným aranžmánom skladby stojí Peter Graus, ktorý spolu s Tomášom Zubákom a ich Creative Music House zastrešili skladbu aj producentsky.

 

img

 

„Skladba Poď domov je jedným z mojich najkrajších vianočných darčekov. Verím, že poteší a spríjemní predvianočný čas mnohým z nás. Myslím si, že najmä v tejto neľahkej dobe, keď naše životy výrazne ovplyvňuje pandemická situácia a s ňou spojené opatrenia, je text Poď domov viac ako príznačný. Pamätám si na časy strávené v zahraničí, keď sme cestovali dlho domov, častokrát v snehovej metelici, unavení, len aby sme stihli Štedrovečernú večeru v kruhu našich rodín. A bolo to vždy úžasné,“ teší sa Ivana Regešová.

 

O klip k novinke sa postaral režisér Filip Kormaňák, ktorý zachytil dokonalú vianočnú atmosféru. Nakrúcalo sa dokonca v zasneženej Bratislave na Hviezdoslavovom námestí.

 

img

 

„Nakrúcalo sa mi super. Točili sme vo vianočne vyzdobenom priestore, ktorý nám navodil domovskú atmosféru. A rozhodli sme sa časť klipu natočiť aj v exteriéri, a to na Hviezdoslavovom námestí, pred Slovenským národným divadlom, kde stojí krásne ozdobený stromček. Som vďačná, že si v klipe zahrali aj moji dobrí kamaráti Nikolka, Paťo a ich dcérka Eliška. Prezradím, že s nami nakrúcal aj ešte jeden súrodenec, keďže Nika je v šiestom mesiaci tehotenstva. Poznáme sa už dlho a dokonca som im spievala aj na svadbe. Spolu tvoria krásnu mladú rodinku a dokonale tak stvárnili a vystihli obsah textu mojej skladby,“ uzatvára.

 

Speváčka Ivana Regešová sa dostala do povedomia divákov vďaka šou Tvoja tvár znie povedome, Let´s Dance, Chart Show či Zlaté časy a ako sólistka Orchestra Gustava Broma. Ivana sa spevu venuje celý život a dlhé roky pôsobila v zahraničí. Klip Poď domov si môžete pozrieť tu:

 

 

Možno vás zaujme: REPORTÁŽ Detské duo Paci Pac si k Vianociam darovalo nové DVD, vyhrajte ho s Netkami!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies