Ivana Surovcová popiera rozchod s Mariánom Gáboríkom

NETKY.SK • 3 Júl 2012, 20:26 • 2 min
Ivana Surovcová popiera rozchod s Mariánom Gáboríkom

Ivana Surovcová popiera rozchod s Mariánom Gáboríkom - Celebrity Tanečnica Ivana Surovcová poprela rozchod s hokejistom Mariánom Gáboríkom. Podľa zdroja webovej stránky Topky.

slovakia

left justify in out

img

Tanečnica Ivana Surovcová poprela rozchod s hokejistom Mariánom Gáboríkom. Podľa zdroja webovej stránky Topky.sk dvojica netvorí pár už od mája. Nasvedčuje tomu aj fakt, že blondínka chýbala na spoločnej oslave 30. narodenín Gáboríka, Tomáša Kopeckého a Marcela Hossu, ktorá sa konala pred pár dňami v Trenčíne a nesprevádzala ho ani na sobotňajšom odovzdávaní cien Zlatý puk 2012. "Neviem, odkiaľ máte tieto informácie. Sú nepravdivé. Čo sa týka Zlatého puku, bola som chorá a na antibiotikách. Nemohla som sa tejto udalosti zúčastniť,” uviedla pre Topky.sk 25-ročná Surovcová, ktorá v novembri 2010 zapierala rozchod s Filipom Tůmom v čase, keď už netvorili pár.

ZDROJ:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies