Ivana Mer pokrstí debutový album Early Works

NETKY.SK • 7 December 2016, 11:38 • 2 min
Ivana Mer pokrstí debutový album Early Works

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a skladateľka Ivana Mer pokrstí v piatok 9. decembra debutovú štúdiovku Early Works.

slovakia

left justify in out

Nahrávku, ktorú vydala ešte vo februári, uvedie do života v rámci vystúpenia v relácii Folkforum LIVE vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu v Bratislave. Rodáčka z Banskej Bystrice sa predstaví spolu so speváčkou Katarínou Málikovou. Vstup na koncert bude voľný.

 

Na albume Early Works znie okrem mladej speváčky aj komorný zvuk upraveného piana Oskara Rózsu, ktorý sa na viacerých skladbách albumu podieľal nielen hudobne, ale aj producentsky. Súčasťou nahrávky je napríklad singel Mereus, ktorý interpretka nahrala v spolupráci s francúzskym producentom Anacoleom Daalderopom.

 

 

Tvorba Ivany Mer je typická miešaním prvkov vokálneho a inštrumentálneho prevedenia so zvukmi prírody, perkusiami či ambientnou elektronikou. Počas kariéry sa jej podarilo spolupracovať so zahraničnými umelcami a hudobníkmi, vrátane hráčov na hang, harfu či kašmírsky nástroj santoor, zvuky ktorých jej pomohli vyformovať jej vlastný prejav. Na konte má tiež spoluprácu na skladbe Ibiza českej kapely Voila!, v ktorej pôsobí slovenská speváčka Zdenka Trvalcová. Okrem toho spolupracovala s Janou Kirschner či zahraničnými producentmi vrátane spomínaného Daalderopa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona