Ivan Trojan získal v Monte Carle Zlatú nymfu za Horiaci ker

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 09:46 • 2 min
Ivan Trojan získal v Monte Carle Zlatú nymfu za Horiaci ker

BRATISLAVA - Český herec Ivan Trojan získal na 53. ročníku Medzinárodného televízneho festivalu v Monte Carle Zlatú nymfu za svoj výkon v miniseriáli Horiaci ker (2012) režisérky Agnieszky Holland.

slovakia

left justify in out

"Som prekvapený a zároveň mi to spravilo veľkú radosť. Predovšetkým by som sa chcel poďakovať Agnieszke, scenáristovi Štěpánovi Hulíkovi a HBO, pretože podporuje a natáča skvelé projekty, ako bol aj tento," uviedol Trojan, ktorý sa však na festivale nezúčastnil. Cenu mu preto z Monte Carla privezú spomínaný Hulík, producentka HBO Tereza Polachová a Tomáš Hrubý z Nutprodukce.

Na festivale, ktorý sa konal od 9. do 13. júna, tento rok triumfovali aj seriály ako Teória veľkého tresku (2007), Moderná rodina (2009) alebo Breaking Bad (2008). Na slávnostnom odovzdávaní cien sa zúčastnili napríklad Linda Gray, Brenda Strong, Patrick Duffy, Kevin McHale, Chuck Lorre, Stephen Amell alebo Giancarlo Esposito. Na otváracom ceremoniáli si kanadský herec Donald Sutherland prevzal z rúk monackého kniežaťa Alberta Kryštálovú nymfu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona