Ivan Romančík zo seriálu Divoké kone sa zaľúbil do koní

NETKY.SK • 24 August 2015, 13:30 • 2 min
Ivan Romančík zo seriálu Divoké kone sa zaľúbil do koní

BRATISLAVA - Slovenský herec Ivan Romančík má veľmi rád kone.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov mu k srdcu prirástli už počas nakrúcania filmu Ako sa Vinco zaťal (1977). „Točili sme vtedy takú montáž, robili sa vsuvky do filmu a ja som každý deň jazdil bez sedla, ako kovboj, na takej kobylke. Normálne sme labzovali kade-tade, a keď som prišiel na druhý deň a ona ma počula rozprávať, tak ku mne normálne prišla, že sme akože kamaráti,“ zaspomínal si herec v rozhovore pre agentúru SITA.


Dnes sa popri práci na seriáli Divoké kone (2014) chodieva 65-ročný rodák z Martina často rozprávať s koňmi do maštale. „Keď mám pri točení Divokých koní medzi obrazmi voľno, nájdete ma väčšinou v maštali, ako sa tým koňom prihováram. Je neskutočné, ako ten kôň podľa hlasu vycíti, že som jeho priateľ,“ poznamenal Romančík. „Ja to tak mám ale so zvieratkami celkovo, to mám zrejme po otcovi. Keď stretnem nejakého zúrivého psa, dokážem sa mu dívať do očí a potichu sa mu prihováram a on si mi po chvíli normálne sadne k nohe,“ poznamenal herec.


Okrem seriálu Divoké kone sa Romančík v októbri objaví na doskách Slovenského národného divadla v hre Bratia Karamazovci a čoskoro ho podľa jeho slov čaká i spolupráca s českými susedmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies