Ivan Romančík trávi leto prácou i oddychom

NETKY.SK • 18 August 2015, 16:27 • 2 min
Ivan Romančík trávi leto prácou i oddychom

BRATISLAVA - Slovenský herec Ivan Romančík cez leto striedal prácu s oddychom.

slovakia

left justify in out

„Nebol som na žiadnej dovolenke, mal som len jednu takú pracovnú, bol som na Mojtíne robiť jeden kurz, na ktorom vediem hereckú tvorbu. Býva to každé leto a je tam vždy strašne dobre. Chodievajú tam neherci, amatéri a ja sa im týždeň venujem, aby k tomu herectvu trošku privoňali. Teraz sme mali takú výbornú partiu, že nás nechceli pustiť domov,“ zasmial sa v rozhovore pre agentúru SITA.


Veľkú časť energie obľúbený herec v lete investoval do nakrúcania nových častí seriálu Divoké kone. „Stále ešte točíme. Vyzerá to ešte na august a september. A od septembra ma čaká zas veľa roboty v škole,“ priblížil Romančík.


Albert, ktorého v Divokých koňoch stvárňuje, bude podľa neho v prvých dieloch novej série na nepoznanie. „Pokračujem si stále v tej svojej línii, no je tam tá zášť voči Osvaldovi za to, čo urobil a nechalo na mne stopy, že bol prepustený, takže prvé diely budem veľmi nahnevaný, s každým sa budem hádať, už to nebude ten pokojný Albert,“ prezradil herec.


Z popularity jojkárskeho seriálu má 65-ročný rodák z Martina podľa vlastných slov veľkú radosť. „Som z Divokých koní strašne rád. Teraz som trochu pochodil po Slovensku a kam som prišiel, všade to ľudia pozerali, každý sa o tom chcel rozprávať. Je to úplne super, mám pocit, že to veľa ľudí sleduje. Aj sa im páči tá moja postava, aký je to zásadový človek a jedno s druhým,“ povedal Romančík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona