Ivan premiérovo kapitánom mládežníkov Sampdorie Janov

NETKY.SK • 4 November 2013, 12:02 • 2 min
Ivan premiérovo kapitánom mládežníkov Sampdorie Janov

JANOV - Slovenský futbalový reprezentant do 19 rokov David Ivan v službách talianskeho klubu Sampdoria Janov nastúpil vo víkendovom zápase proti Capri v rámci mládežníckej súťaže Primavera premiérovo s kapitánskou páskou na ruke.

slovakia

left justify in out

Janovčania mu toto vyznamenanie "pocukrili" víťazstvom 1:0 na ihrisku súpera. Pre Sampdoriu to bolo prvý trojbodový zápis v sezóne a Ivan bol jediným zahraničným hráčom v janovskom tíme. "Z toho, že som mal na ruke kapitánsku pásku, mám radosť. Podstatné je však len to, že sme zdolali Capri na jeho pôde. Bolo to naše prvé víťazstvo v lige, pretože dosiaľ sme mali iba tri remízy a jednu prehru. Pre mužstvo je to vzpruha, mali sme mesiac voľno pre majstrovstvá sveta hráčov do 17 rokov v SAE. Kapitánom som bol už trikrát v prípravných dueloch. Teraz sa však zranil Lombardo, ktorý zvyčajne nosí pásku, a tak som jeho funkciu prebral ja. V minulosti som bol kapitánom v Nitre a som rád, že som po štyroch rokoch mohol mať opäť túto česť," povedal Ivan, ktorý je momentálne na Slovensku a v najbližších dňoch ho s národným výberom do 19 rokov čaká zápas kvalifikácie na majstrovstvá Európy 2014 tejto vekovej kategórie v Bulharsku. Agentúru SITA informoval Michal Čierny zo spoločnosti Stars & Friends.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies