Ivan Majeský sa dohodol na zmluve s Kladnom

NETKY.SK • 9 September 2013, 14:25 • 2 min
Ivan Majeský sa dohodol na zmluve s Kladnom

KLADNO - Slovenský hokejový obranca Ivan Majeský sa dohodol na spolupráci s českým extraligistom Rytíŕi Kladno. Tridsaťsedemročný bek za uplynulé štyri roky začínal v Kladne nový ročník trikrát, vždy potom zamieril do Švédska alebo Fínska. Za miestny extraligový klub odohral zatiaľ 63 duelov. Do tréningového procesu Kladna sa zapojil v auguste. Kontrakt s Kladnom podpísal aj lotyšský útočník Lauris Bajaruns.

slovakia

left justify in out

Rodák z Banskej Bystrice Ivan Majeský odohral v zámorskej NHL tri sezóny v kluboch Florida Panthers, Atlanta Thrashers a Washington Capitals. Nekompromisný obranca pôsobil na klubovej úrovni aj v Česku (Kladno, Sparta Praha), Švédsku (Linköping a Skelleftea), Fínsku (Kärpät Oulu, IFK Helsinki a Jokerit Helsinki) a Slovensku (Zvolen a Banská Bystrica). Za reprezentáciu hral na ZOH v Salt Lake City 2002 aj v Turíne o štyri roky neskôr. Na svojom konte má šesť štartov svetových šampionátoch, z Helsínk 2003 si odniesol bronz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies