Ivan Kotora už na štvrtú operáciu kolena

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 16:47 • 2 min
Ivan Kotora už na štvrtú operáciu kolena

BRATISLAVA - Slovenský futbalista a hráč MFK Ružomberok Ivan Kotora už pozná chirurgiu viac ako trávnik na štadióne pod Čebraťom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný stredopoliar (nar. 27. júna 1991) sa musí podrobiť už štvrtej operácii kolena a minimálne štyri týždne bude nútene pauzovať. "Pravé koleno má za sebou dve plastiky, teraz sa pridá už druhá operácia menisku, čiže dokopy štvrtý zákrok," uviedol v rozhovore pre portál fortunaliga.sk Ivan Kotora, ktorý vynechal takmer celú uplynulú sezónu 2014/2015 - nastúpil "epizódne" iba v záverečných dvoch kolách najvyššej súťaže.

 

Rýchlonohý krídelník veril, že zabojuje o miesto v nabitom kádri trénera Ivana Galáda a od začiatku nového ročníka bude súčasťou veľmi silnej ružomberskej zostavy. "Stále si myslím, že je to už dobré, koleno som ani teraz vôbec necítil. Lenže odohral som jeden polčas v júnovom prípravnom zápase proti chorvátskemu NK Lokomotíva Záhreb a po zápase mi to opuchlo. Pritom tomu nič nenasvedčovalo," skonštatoval Ivan Kotora. Levický rodák je však optimista a verí, že už onedlho sa vráti do futbalového diania. "Čaká ma asi mesačná pauza. Potom chcem už opäť naplno makať. Tréningy a zápasy s takými kvalitnými hráčmi, akých máme momentálne v kádri, mi dávajú veľmi veľa." 

 

V Ružomberku chcú po 7. mieste v minulom ročníku Fortuna ligy zaútočiť v nastávajúcej sezóne 2015/2016 na oveľa vyššie méty. "Svoje ciele sme si povedali v kabíne a tam to aj zostane," dodal Ivan Kotora. 

 

Kouč MFK Ivan Galád sa však pred blížiacim sa štartom najvyššej domácej súťaže musí vysporiadať s nepriaznivým zdravotným stavom v kádri. Útočník Martin Jakubko je chorý, Tomáš Ďubek má problémy s lýtkom a ďalší futbalista so skúsenosťami z reprezentácie brankár Štefan Senecký laboruje so zlomenou stehennou kosťou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies