Ivan Korčok vysvetlil, kam pôjde viac ako 10-tisíc eur z online-charity

NETKY.SK • 18 December 2020, 19:04 • 2 min
Ivan Korčok vysvetlil, kam pôjde viac ako 10-tisíc eur z online-charity

Minister zahraničných vecí Ivan Korčok informoval o výbornom podujatí, ktorým sa pomáha ľuďom.

slovakia

left justify in out

Minister Ivan Korčok sa v prvom rade poďakoval za ochotu ľudí pomôcť iným.

 

Charitatívne podujatie sa pod záštitou nominanta strany Sloboda a Solidarita (SaS) na poste šéfa rezortu zahraničia začalo už v závere novembra. Išlo o charitatívnu akciu formou online, „ktorej hlavným organizátorom bola nezisková organizácia IWCB - International Women's Club of Bratislava“.

 

 

Minister Korčok o tom informoval na sociálnej sieti s tým, že sa podarilo získať množstvo financií, ktoré pomôžu. „Veľmi ma potešilo, že v 1. ročníku podujatia, ktoré vzniklo ako alternatíva každoročne organizovaného Vianočného charitatívneho bazáru, sa podarilo vyzbierať sumu vo výške 11 696,61 eur,“ vysvetlil Korčok.

 

Pridal aj informáciu, kam tieto finančné prostriedky poputujú. „Z výťažku budú podporené dobročinné projekty po celom Slovensku,“ uzavrel niekdajší veľvyslanec Slovenska v USA, ktorý sa poďakoval všetkým, ktorí sa takto rozhodli darovať druhým.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies