Ivan Hodúr máva bezsenné noci, začne trénovať individuálne

NETKY.SK • 16 September 2013, 14:10 • 2 min
Ivan Hodúr máva bezsenné noci, začne trénovať individuálne

BRATISLAVA - Futbalový stredopoliar Ivan Hodúr, najznámejší zo štyroch obvinených hráčov FK DAC 1904 Dunajská Streda z prevzatia úplatku a vedomého ovplyvňovania majstrovských zápasov, trávi dni s deťmi a venuje sa rodine.

slovakia

left justify in out

"Vypočúvali ma len raz, strávil som noc vo vyšetrovacej väzbe. Teraz čakám, čo bude ďalej", uviedol pre pondelkové vydanie denníka Pravda 33-ročný špílmacher, ktorému hrozí aj väzenie. "Nie je to pre mňa ľahké obdobie. Už niekoľko dní som poriadne nespal."

Hodúr sa mal podieľať na ovplyvnení výsledku viacerých zápasov, ktoré futbalisti Dunajskej Stredy doteraz odohrali v jesennej časti Corgoň ligy. Spolu s Tomášom Huberom, Marekom Božoňom a Michalom Dianom majú zastavenú činnosť až do vyšetrenia korupčnej kauzy, do ktorej sú zapletení. "Od pondelka začnem trénovať. Individuálne, aby som urobil niečo sám pre seba," dodal 12-násobný reprezentant SR Hodúr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies