ITF: Mamička Martínezová-Sánchezová sa po rokoch vracia aj vo dvojhre

NETKY.SK • 3 December 2015, 12:09 • 2 min
ITF: Mamička Martínezová-Sánchezová sa po rokoch vracia aj vo dvojhre

ANKARA - Španielska tenisová univerzálka María José Martínezová-Sánchezová sa po takmer troch rokoch vráti do súťažného diania vo dvojhre. Naplánovala si štart od 14. decembra na podujatí ITF s dotáciou 50 000 USD na tvrdom povrchu v hale v tureckej Ankare. Nad čiarou je vďaka tzv. chránenému renkingu v podobe 203. pozície.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná niekdajšia 19. hráčka singlového svetového rebríčka WTA Martínezová-Sánchezová dosiaľ naposledy bola v akcii vo dvojhre vo februári 2013 v mexickom Acapulcu. Bývalá štvorka deblového hodnotenia celkovo pauzovala od mája 2013 do marca 2015, tento rok si zahrala na šiestich turnajoch v debli či mixe.

Ľaváčka Martínezová-Sánchezová v manželstve s Juanom Domingom Pérezom, ktorého si zobrala v júli 2012, vlani v apríli priviedla na svet dcérku Andreu. Rodáčka z Yecly v roku 2009 s krajankou Nuriou Llagosterovou-Vivesovou triumfovala v debli na "výberovom" šampionáte WTA Finals v katarskej Dauhe. Vo dvojhre má na konte päť titulov z hlavnej profesionálnej úrovne (Bogota a Bastad 2009, Rím 2010, Bad Gastein a Soul 2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies