ITF Junior Masters Čcheng-tu: Mihalíková prehrala v 1. kole

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 12:02 • 2 min
ITF Junior Masters Čcheng-tu: Mihalíková prehrala v 1. kole

ČCHENG-TU - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková prehrala 5:7, 4:6 s Kanaďankou Charlotte Robillardovou-Millettovou v zápase piatkového štvrťfinálového 1. kola súťaže dievčat na 2. ročníku "výberového" mládežníckeho turnaja ITF Junior Masters na tvrdom povrchu v areáli Sichuan International Tennis Centre v čínskom Čcheng-tu.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročná rodáčka z Topoľčian nedokázala proti rovesníčke nadviazať na úspech 6:2, 6:2, ktorý dosiahla vlani v januári na melbournských grandslamových Australian Open, na ktorých napokon aj získala titul. V sobotu bude hrať v skupine o 5. - 8. miesto so zdolanou z duelu Katie Swanová (V. Brit.-1) - Miriam Kolodziejová (ČR).

Zverenkyňa Jána Studeniča Mihalíková sa vrátila na juniorskú scénu po minulotýždňovom zisku titulu vo dvojhre aj štvorhre na seniorskom podujatí ITF v bahrajnskej Manáme. Mihalíková figuruje v oficiálnej predbežnej nominácii domácich na bratislavský duel SR - Kanada 16. - 17. apríla na antuke v Aegon aréne NTC v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2017 reprezentačných družstiev žien.

Vlani v apríli štartovala na premiérovom ročníku ITF Junior Masters Kristína Schmiedlová a prehrala vo finále s najvyššie nasadenou domácou Sü Š'-lin 4:6, 2:6.

Mládežnícky "výberový" tenisový turnaj ITF Junior Masters na tvrdom povrchu v čínskom Čcheng-tu (8. - 10. apríla):

DIEVČATÁ
1. kolo (štvrťfinále):
Charlotte Robillardová-Millettová (Kan.) - Tereza Mihalíková (SR) 7:5, 6:4
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies