IT nadšenci si prídu na svoje: Na konferencii MobCon sa dozviete ako vytvoriť miliónovú appku

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 08:55 • 2 min
IT nadšenci si prídu na svoje: Na konferencii MobCon sa dozviete ako vytvoriť miliónovú appku

BRATISLAVA - Nikto už dnes nepochybuje o tom, že mobilné aplikácie opúšťajú pozície módnej novinky a raketovou rýchlosťou rastie ich schopnosť vyvolať vo svete informačných technológií ošiaľ, ktorý prekoná aj najboomovejšie obdobia webmánie.

slovakia

left justify in out

Okamžitá reakcia, interakcia, cielené publikum, intenzívna komunikácia so zákazníkom, osobitosť, originalita, vytváranie virálnych efektov, to všetko sú vlastnosti, ktoré budúcnosť mobilných aplikácií priam predurčujú. Deň, keď sa pre váš biznis stanú mobilné aplikácie nevyhnutnosťou, podobne ako kedysi webové stránky, sa nezadržateľne blíži. Udržať krok s dynamickým vývojom tentokrát vôbec nebude jednoduché. Aj to je dôvod, prečo by ste si nemali nechať ujsť účasť na konferencii MobCon 2016, ktorej fundovanosť, kompetentnosť a vysoké ambície naznačil už jej predchádzajúci prvý ročník.

 

Najnovšie informácie pre vývojárov, dizajnérov a startupy zo sveta mobilných aplikácií ponúkne tohtoročný MobCon svojim účastníkom v štyroch ťažiskových tématických okruhoch. Dizajn, vývoj, biznis a financovanie. Aké zásady platia pre štandard atraktívnych a úspešných návrhov? Ktoré novinky a nástroje môžu zefektívniť vašu prácu v oblasti programovania Android-ov, iOS a WP? Ako správne postupovať tak, aby sa mobilná aplikácia stala pre vašich zákazníkov kľúčovou a ako zabezpečiť štart a financovanie vášho projektu?

 

Túto a ďalšie vaše otázky vám 27. mája v priestoroch FIIT STU na konferencii MobCon zodpovedia skutočné svetové kapacity. Ross Kingsland, co-founder a Managing Partner spoločnosti Gravy, špecialista na rastové stratégie. Dizajnový expert Chris Do a svetoznáma postava zo scény startupov v Sillicon Valley George Berkowski. Organizátorom konferencie sa podarilo dať dohromady silnú zostavu headlinerov, ktorá zaručuje konferencii MobCon absolútnu jedinečnosť, ktorá na Slovensku doposiaľ nemá obdobu.

 

Chceli by ste vedieť ako vytvoriť miliardovú aplikáciu? Návod ako na to Vám povie George Berkowski už 27. Mája na konferencii MobCon!

 

Váš nápad nemusí zrovna prekonať 19 miliardovú valuáciu WhatsAppu, ale George Berkowski bývalý head of product v Hailo vidí mnoho príležitostí.

 

“Je doba, kde máme veľa možností na to aby sme vedeli vytvárať prevratné projekty, musíme sa ale pripraviť trochu riskovať,” hovorí George.

 

Jeho kniha “How to Build a Billion Dollar App” sa zameriava na to ako sa podarilo 43 tech spoločnostiam s valuáciou niekoľko miliárd dolárov dosiahnuť tak veľký úspech. 

 

George nieje len tak hocikto. Vybudoval spoločnosti v sfére pilotovaných kozmických letov, dopravy, on-line zoznamiek a rôznych mobilných aplikácií. Je to CEO aplikácie IceCream, hlava za medzinárodne úspešnou taxi aplikáciou Hailo a autor úspešnej knihy "How to build a billion dollar App”. 

 

George študoval raketové inžinierstvo a ekonómiu na universite Massechusetts Institute of Technology a biznis na École Supérieure de Commerce de Paris. Člen dozornej rady MIT Enterprise Forum v Anglicku silne angažovaný na scéne startupov v Anglicku a USA. Aktuálne delí svoj čas medzi Londýnom a Silicon Valley.

 

Tak ako minulý rok, ponúkne MobCon samozrejme bohatý program nielen skúseným odborníkom, ale aj laikom, ktorí zatiaľ len premýšľajú o svojom vstupe do sveta mobilných aplikácií a chcú sa dozvedieť viac o možnostiach ich využitia pre svoj biznis. Umožní im zoznámiť sa s virtuálnou realitou, zahrať si mindball, interaktívnu hru, ktorá svojou zábavnou formou učí lepšie sa sústrediť a uvoľniť. Ukáže, aké možnosti prinášajú do sveta nových technológií 360 stupňové kamery a kto má záujem, zalieta si pre zábavu s dronom.

 

Mobilné aplikácie sa stanú fenoménom tohto tisícročia. Neponúkajú nahradenie objektívnej reality virtuálnou. Naopak, idú ďalej a budujú našu novú, rozšírenú realitu. Realitu, ktorá nám umožní realizovať naše potreby doslova tu a teraz. Ruka v ruke s týmto vývojom bude kráčať aj biznis, neschopní splniť zásadnú zákaznícku požiadavku blízkej budúcnosti vypadnú z hry a môžu očakávať zníženie obratov. Nech sa to nestane práve vám. 

 

Ako sa na konferenciu dostanete? Využite predsa mobilnú aplikáciu. Ako inak? Registrovaní zákazníci služby Uber budú na miesto konania konferencie prepravovaní za polovičnú cenu, neregistrovaní zdarma.

 

Organizátori nemysleli len na prácu, ale aj na relax a oddych. Takisto sa môžete tešiť na občerstvenie a sprievodný zábavný program.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies