Išli by ste s ňou do klietky? Takých odvážlivcov je veľmi málo

NETKY.SK • 11 Január 2018, 14:49 • 2 min
Išli by ste s ňou do klietky? Takých odvážlivcov je veľmi málo

BRATISLAVA - Po nedávnom víťazstve Cristine "Cyborg" Justinovej nad Holli Holmovou si väčšina fanúšikov myslela, že proti Cyborg už nebude chcieť nikto zápasiť. Našťastie to tak nie je. Pár dní po zápase ju vyzvala na superfight Amanda Nunesová, podľa prezidenta UFC Dana Whitea by chcela byť Nunesová držiteľkou dvoch titulov naraz.

slovakia

left justify in out

Tento nápad sa Whiteovi pozdáva

"Tento nápad, ako sa zdá sa Whiteovi veľmi pozdáva: Podľa všetkého sa tento nápad prezidentovi UFC veľmi pozdáva.Podľa všetkého sa tento nápad prezidentovi UFC veľmi pozdáva."Niečo si ujasnime, Amanda proti nej chce vážne bojovať. Momentálne je tento zápas, ktorý musíme dotiahnuť do úspešného konca, a aj tak spravíme. Amanda je veľká zápasníčka so silnými údermi, jej štýl sa presne hodí proti Cyborg. Bol by to veľmi zaujímavý zápas, ktorý sa aj uskutoční," uviedol prezident prestížnej organizácie bojových športov.

 

Nunezová je takmer tri roky bez prehry, naposledy prehrala proti Catii Zinganovej v roku 2015. Potom už len víťazila, keď postupne zdolala Mieshu Tateovú, Rondu Rouseyovú, Saru McMannovú, Shaynu Baszlerovú a dvakrát Valentenu Shevchenkovú. Ešte na začiatku kariéry porazila za 14 sekúnd Juliu Buddovú, ktorá má odvtedy na konte len dve prehry, jednu od Nunezovej a druhú od Rouseyovej. Je nádejnou zápasníčkou Bellatoru FC so skóre 11 výhier a už spomínané 2 prehry.

 

img

 

Nunezová mala mať zápas na UFC 219 proti Raquel Penningtonovej, ale tá sa zranila pri poľovačke a nemohla do zápasu nastúpiť. Spomínal sa aj tretí zápas proti Shevchenkovej ale je to nereálne lebo Shevchenková išla o váhu nižšie do novovzniknutej mušej váhy v UFC.

 

V minulosti sa ani jednej z nich nepáčil nápad bojovať proti sebe ale White je presvedčený, že sa s nimi určite dohodne: "Cyborg chce strašne zápasiť, takže dáme jej súperku tak rýchlo ako to len bude možné. Tak rýchlo ako sa Amanda dokáže pripraviť, akonáhle to bude možné môže sa rolovať. Problém nemôže byť ani to, že sú obe z Brazílie. Keď si šampiónom nie je dôležité proti komu a čomu bojuješ, musíš jednoducho poraziť každého kto chce tvoj opasok. "

 

Cyborg mala zasa vyhliadnutú ako svoju ďalšiu súperku Megan Andersonovú ale zatiaľ je pre prezidenta White-a táto kombinácia menej atraktívna ako zápas proti Nunesovej. Ešte však nie je nič isté, uvidíme aké teda bude konečné rozhodnutie prezidenta najprestížnejšej ligy UFC.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona