Islanders v predĺžení zdolali Tampu

NETKY.SK • 16 September 2020, 08:58 • 2 min
Islanders v predĺžení zdolali Tampu

EDMONTON- Hokejisti Tampy nevyužili prvý "matchball" a séria bude pokračovať aj do 6.zápasu.Šiesty zápas série je v Edmontone na programe v noci na piatok o 2:00 SELČ.

slovakia

left justify in out

Islanders podržal brankár Semjon Varlamov

Islanders sa ujali vedenia v 16. minúte počas presilovej hry, keď sa delovkou presadil obranca Ryan Pulock. Tampa odpovedala rovnakou mincou, v 24. minúte sa k odrazenému puku dostal švédsky bek Victor Hedman a tvrdou strelou vyrovnal. Strelil už svoj piaty gól v uplynulých siedmich stretnutiach. Do konca riadneho hracieho času už gól nepadol, muselo sa tak predlžovať. V 13. minúte druhého predĺženia sa dostali Islanders do rýchleho brejku, kapitán Anders Leen prihral nepokrytému Eberlemu, ktorý z prvej namieril do odkrytej bránky a rozhodol. Tridsaťročný útočník tak udržal Islanders v hre o pohár.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa New York Islanders (@ny_islanders),

 

Newyorský tím prehral na strely 24:37, no mohol sa spoľahnúť na pevnú defenzívu a pozorného Semjona Varlamova. Ruský brankár sa zaskvel 36 úspešnými zákrokmi. Ostrovania prehrali na strely v uplynulých piatich tretinách série s Tampou. „Našich hráčov nič nerozkolíše. Stále bojujú a bojujú, nepoddajú sa. Z toho čerpajú energiu," povedal tréner Islanders Barry Trotz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies