Islanders podľahli Ottawe 5:6

NETKY.SK • 2 December 2017, 07:13 • 2 min
Islanders podľahli Ottawe 5:6

NEW YORK - Hokejisti Los Angeles v zostave so slovenským útočníkom Mariánom Gáboríkom zvíťazili v noci na sobotu v zámorskej NHL na ľade St. Louis 4:1 a bodovo sa vyrovnali Sharks na druhom mieste Západnej konferencie. Kings potvrdili výbornú formu, vyhrali štvrtý zápas v rade.

slovakia

left justify in out

Na čelo konferencie poskočil Winnipeg, ktorý doma zdolal nováčika z Las Vegas 7:4. Do zostavy Jets sa opäť nezmestil slovenský útočník Marko Daňo.

 

Zo Slovákov bol v akcii aj brankár Jaroslav Halák, ktorý v súboji New York Islanders - Ottawa vystriedal v 32. minúte v domácej bránke po piatom inkasovanom góle Nemca Thomasa Greissa. Stav bol vtedy 5:5. Halák dostal z 15 striel, ktoré na neho smerovalo, iba jeden gól, "ostrovania" však prehrali 5:6. "Súperovi popadalo dnu takmer všetko. Obaja brankári sa museli cítiť zle, akoby puky mali oči a končili v sieti," hodnotil stretnutie tréner Islanders Doug Weight. Senators divokým víťazstvom ukončili sériu prehier, ktorá sa zastavila na čísle sedem.

 

Hlavnou postavou duelu New York Rangers - Carolina (5:1) bol domáci krídelník Michael Grabner. Rakúšan sa zaskvel hetrikom, svojím piatym v profiligovej kariére.

 

Výsledky NHL:

Buffalo - Pittsburgh 0:4, Columbus - Anaheim 4:2, New York Islanders - Ottawa 5:6 /HALÁK chytal za Islanders od 32. min., inkasoval jeden gól z 15 striel/, New York Rangers - Carolina 5:1, Florida - San Jose 1:2, St. Louis - Los Angeles 1:4, Winnipeg - Vegas 7:4, Colorado - New Jersey 1:2




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies