Isla Fisher chce, aby boli jej deti pokorné a láskavé

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 07:33 • 2 min
Isla Fisher chce, aby boli jej deti pokorné a láskavé

BRATISLAVA - Austrálska herečka Isla Fisher chce, aby boli jej deti "pokorné a láskavé".

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Ománu, ktorá má tri deti s manželom Sachom Baronom Cohenom, sa snaží svojich potomkov držať mimo verejného života a je presvedčená, že hodnoty, ktoré im vštepuje, sa nijako nelíšia od toho, o čo sa snažia ostatní rodičia.

"Myslím, že všetci rodičia - nielen tí v Hollywoode - sa snažia držať svoje deti pri zemi, pokorné a láskavé. Nezáleží na tom, odkiaľ ste alebo z akého pochádzate prostredia, chcete svojim deťom vštepiť tieto hodnoty. Pokúšam sa len byť čo najlepšou mamou. Byť verejnou osobou som si vybrala sama ako dospelá, v žiadnom prípade ich nehodím pred reflektory," vyjadrila sa pre magazín Grazia mama 10-ročnej Olive, sedemročnej Eluly a trojročného Montgomeryho.

Isla Lang Fisher kariéru odštartovala v jednej z austrálskych televízií. Známa je napríklad z filmov ako Scooby-Doo (2002), I Heart Huckabees (2004), Ako uloviť družičku (2005), Amorov úlet (2006), Piráti ciest (2007), Určite, možno / Jedného dňa, možno (2008), Spoveď nákupnej maniačky (2009), Veľký Gatsby (2013), Podfukári (2013) či Nočné zvieratá (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies