Isinbajevová verí, že ak ju zvolia, bude úspešná

NETKY.SK • 30 September 2016, 10:35 • 2 min
Isinbajevová verí, že ak ju zvolia, bude úspešná

MOSKVA - Svetová rekordérka v skoku o žrdi Jelena Isinbajevová, ktorá v auguste ukončila svoju mimoriadne úspešnú kariéru, bude kandidovať na post prezidentky Ruskej atletickej federácie.

slovakia

left justify in out

Pre portál sports.ru prezradila svoje priority v prípade zvolenia do funkcie. "Musíme pokačovať v práci pri dokazovaní, že v Rusku neexistuje systematický a štátom podporovaný doping, a že všetko, čo sa stalo, je len záležitosť niekoľkých jednotlivcov podobne ako v iných krajinách. Pokúsime sa zvrátiť rozhodnutie Medzinárodnej asociácie atletických federácií o zákaze našej účasti na vrcholných podujatiach, ktoré považujeme za nespravodlivé. Uvedomujem si, že ak ma zvolia, moja zodpovednosť bude veľká, no verím si a som presvedčená, že uspejeme. Už som si vytvorila tím spolupracovníkov na rôzne oblasti, v ktorých sa chceme pohnúť dopredu,“ vyhlásila 34-ročná fenomenálna žrdkárka Jelena Isinbajevová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies