Išiel si nakúpiť a zabudol, kde zaparkoval auto: Našiel ho po 20 rokoch!

NETKY.SK • 20 November 2017, 12:14 • 2 min
Išiel si nakúpiť a zabudol, kde zaparkoval auto: Našiel ho po 20 rokoch!

Nemecký šofér našiel svoje "stratené" auto po 20 rokoch.

slovakia

left justify in out

Nejednému z nás sa občas stane, že keď po nákupoch vyjde zo supermarketu, je natoľko dezorientovaný, že mu chvíľu trvá, kým nájde svoje auto. Veľké parkoviská plné rovnakých radov s automobilmi sa stávajú doslova bludiskom. Podobnú situáciu zažil aj istý Nemec, ktorý však svoje vozidlo nedokázal nájsť celých 20 rokov!

 

Obyvateľ mesta Frankfurt nad Mohanom sa pred dvadsiatimi rokmi vydal na nákupy. Svoje auto zaparkoval na parkovisku, no keď vyšiel z obchodu, nebol schopný ho nájsť. Bezúspešne ho hľadal tak dlho, až nadobudol pocit, že mu ho niekto ukradol. Privolal preto políciu a nahlásil krádež.

 

V priebehu dvoch dekád sa však prípad nijako neposunul a auto sa nenašlo. Pán sa medzičasom so situáciou vyrovnal a zaobstaral si nové vozidlo. Nedávno sa mu však ohlásila polícia, ktorá pátrala po majiteľovi auta zaparkovaného na mieste, kde sa mala začať výstavba. Išlo o jeho stratené BMW. Čo je však neuveriteľné, našlo sa presne na tom mieste, kde ho majiteľ pred rokmi zaparkoval!

 

Žiaľ, toto staré BMW sa stalo nepojazdným, a tak z neho jeho vlastník už veľký úžitok mať nebude. Navyše, hrozí mu, že bude musieť zaplatiť parkovné za posledných 20 rokov. Jeho suma by sa tak vyšplhala až na 5600 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies