Isco: Real Madrid je favoritom na zisk desiateho európskeho titulu

NETKY.SK • 17 September 2013, 10:37 • 2 min
Isco: Real Madrid je favoritom na zisk desiateho európskeho titulu

MADRID - Futbalový útočník Realu Madrid Isco tvrdí, že jeho klub je favoritom na zisk titulu v Lige majstrov 2013/2014. V prípade, že "biely balet" vystúpi až na samotný vrchol prestížnej klubovej súťaže, bude to pre madridský klub jubilejný desiaty európsky primát.

slovakia

left justify in out

"Los Blancos" vypadli v uplynulej sezóne v semifinále Ligy majstrov, ale Isco je presvedčený, že jeho klub je tentoraz v lepšej pozícii. "Real Madrid je favoritom na triumf v Lige majstrov," uviedol 21-ročný futbalista na tlačovej konferencii. "Nemali by sme tým byť posadnutí, ale urobíme všetko pre zisk desiateho titulu."  

Tréner Carlo Ancelotti nedávno čelil vlne kritiky za to, že nechal odísť Mesuta Özila do Arsenalu Londýn, ale Isco veľmi rýchlo  presvedčil futbalovú verejnosť, že v tíme "bieleho baletu" bude posilou. "Po odchode Mesuta Özila sa toho veľa nezmenilo. Teraz máme Garetha Balea a snažíme sa mu pomôcť rýchlejšie sa adaptovať. S dvomi novými letnými akvizíciami môžme v tejto sezóne získať titul," povedal Isco.

Bývalý hráč Malagy však pred prvým zápasom skupinovej fázy Ligy majstrov varoval pred skúsenými hráčmi Galatasarayu Istanbul Wesley Sneijderom a Didierom Drogbom. "Galatasaray má dôležitých hráčov a nadšených fanúšikov. Máme pred nimi rešpekt. Na ihrisku však odvedieme svoje maximum a pokúsime sa tento zápas vyhrať," poznamenal Isco. "Poznám dobre Sneijdera i Drogbu. Urobíme všetko preto, aby sme ich zastavili. Dobre sa na tento duel pripravíme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona