Isca teší záujem Realu Madrid o jeho služby

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 10:09 • 2 min
Isca teší záujem Realu Madrid o jeho služby

MADRID - Jedného z kľúčových hráčov španielskeho futbalového klubu FC Málaga Isca teší záujem konkurenčného Realu Madrid o jeho služby.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný záložník upútal počas tejto sezóny svojou kreativitou a herným prejavom typickým pre španielskeho futbalistu pomohol klubovému zamestnávateľovi k postupu až do štvrťfinále Ligy majstrov pri jeho premiérovej účasti v kontinentálnom pohári číslo jeden.

"Čaká ma veľmi dôležité rozhodnutie o mojej budúcnosti a ja nechcem urobiť chybu. Váham nad odchodom do Relu, pretože chcem pravidelne hrať, nech je to kdekoľvek. To je pre mňa najdôležitejšie. Nechcem potom nariekať, že som neabsolvoval dostatočný počet minút," povedal talentovaný záložník na zraze španielskej reprezentácie do 21 rokov, ktorá sa pripravuje na kontinentálny šampionát tejto vekovej kategórie. 

"Je pravda, že Real Madrid prejavil o mňa záujem, ale momentálne sa sústredím len na reprezentáciu. Nechcem sa zaoberať budúcnosťou," vyhlásil Isco, ktorého médiá spájajú s prestupom do Manchestru City. Práve anglický vicemajster sa s veľkou pravdepodobnosťou stane ďalším pôsobiskom čilského trénera Manuela Pellegriniho, ktorý oznámil ukončenie svojej úspešnej misie v Málage po tejto sezóne. "Pellegrini mi povedal, že by ma rád videl v kádri svojho nasledujúceho klubu a to je pre mňa veľká pocta. On je môj futbalový otec. Viem, že ma má rád a ja by som chcel pokračovať v kariére pod jeho vedením, pretože mi prejavil obrovskú dôveru," doplnil 21-ročný tvorca hry.

Transferu Isca na Britské ostrovy by mohla zabrániť skutočnosť, že futbalista nerozumie po anglicky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies