Isaac rokuje o role vo filme The Kidnapping of Edgardo Mortara

NETKY.SK • 17 Júl 2016, 10:56 • 2 min
Isaac rokuje o role vo filme The Kidnapping of Edgardo Mortara

BRATISLAVA - Guatemalsko-americký herec a hudobník Oscar Isaac rokuje o úlohe v snímke The Kidnapping of Edgardo Mortara, ktorú režíruje Steven Spielberg. Tridsaťsedemročný rodák z Guatemaly by sa tak v náboženskej dráme založenej na skutočnej udalosti mohol predstaviť po boku svojho anglického kolegu Marka Rylancea, ktorý sa v nej predstaví ako pápež Pius IX.

slovakia

left justify in out

Scenár novinky, ktorá bude adaptáciou rovnomennej knihy z roku 1997 spisovateľa Davida Kertzera, má na starosti Tony Kushner. Príbeh sa sústredí na malého židovského chlapca, ktorého v roku 1858 v talianskom meste Bologna tajne pokrstia. Následne ho zoberú rodičom a vychovávajú ho ako katolíka, pričom v dospelosti sa stane kňazom. Na produkcii spolupracujú Marc Platt, Kristie Macosko Krieger a spomínaný Spielberg. Snímku plánujú začať nakrúcať začiatkom roka 2017, pričom hotová by mala byť koncom budúceho roka.


Oscar Isaac je známy predovšetkým vďaka hudobnej dramédii Vnútri Llewyna Davisa (2013) bratov Ethana a Joela Coenovcov, v ktorej stvárnil titulnú postavu. Za svoj výkon získal viacero ocenení a tiež nomináciu na Zlatý glóbus. Okrem toho si zahral napríklad v snímkach Pavučina lží (2008), Agora (2009), Robin Hood (2010), W.E. (2011), Sucker Punch (2011), Drive (2011), Bourneov odkaz (2012), A Most Violent Year (2014), v siedmej epizóde Hviezdnych vojen s názvom Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), mysterióznom sci-fi Ex Machina (2015) či akčnom titule X-Men: Apokalypsa (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies