Irvine skončil na lavičke West Bromwichu

NETKY.SK • 30 December 2014, 10:06 • 2 min
Irvine skončil na lavičke West Bromwichu

LONDÝN - Anglický futbalový klub West Bromwich Albion vyhodil trénera Alana Irvineho. Účastník Premier League oznámil toto rozhodnutie v pondelok prostredníctvom svojho webu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročného kormidelníka stáli miesto slabé výsledky, keď jeho tím prehral z uplynulých deviatich duelov až sedem a v tabuľke mu patrí 16. miesto. "Aj v ďalšej sezóne chceme hrať Premier League, to je náš prvoradý cieľ a niekedy preto treba prijať aj nepríjemné opatrenia," vysvetlil technický riaditeľ WBA Terry Burton. "Alan na každého zapôsobí svojou usilovnosťou a obetavosťou, ale vie, že výsledky neboli dosť dobré."  


Irvine pôsobil v klube od júna tohto roku, predtým pracoval pre Everton. Vedenie WBA by malo jeho nástupcu vymenovať ešte pred víkendom. Najväčším favoritom na uvoľnený post je bývalý kouč Tottenhamu Tim Sherwood, informovali agentúry dpa a Reuters.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies