Írskym trénerom sa má stať O' Neill, jeho asistentom Roy Keane

NETKY.SK • 5 November 2013, 14:37 • 2 min
Írskym trénerom sa má stať O' Neill, jeho asistentom Roy Keane

DUBLIN - Írska futbalová asociácia (FAI) je blízko k angažovaniu Martina O'Neilla na post reprezentačného trénera. Jeho asistentom sa má stať Roy Keane, ktorý pred viac ako dekádou opustil na MS 2002 svoj národný tím. Agentúru Reuters o tom informoval výkonný šéf FAI John Delaney.

slovakia

left justify in out

Delaney dodal, že spomínaná dvojica ešte musí podpísať kontrakt, ale osobne nevidí žiadnu prekážku, aby O'Neill neprevzal kormidlo po Talianovi Giovanni Trapattonim, ktorý skončil vo funkcii v septembri. "Už je to takmer hotová vec. V podstate už neexistuje nič, čo by malo zabrániť tomu, aby sa Martin stal hlavným trénerom a Roy jeho asistentom," povedal Delaney pre rádio Newstalk.

Keane je považovaný za jedného z najlepších futbalistov v histórii Írska, ale s FAI začala mať veľké nezhody počas prípravy na MS 2002 a napriek tomu, že o dva roky opäť hral za národný tím, zostal hlasným kritikom FAI.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona