Írsky kôň Hurricane Fly s rekordným 18. jednotkovým úspechom

NETKY.SK • 29 December 2013, 15:49 • 2 min
Írsky kôň Hurricane Fly s rekordným 18. jednotkovým úspechom

LEOPARDSTOWN - Už v novembri v Punchestowne osamel 17. takýmto prvenstvom na čele svetového historického poradia v počte víťazstiev kategórie Grade 1 či Group 1.

slovakia

left justify in out

Írsky dostihový kôň Hurricane Fly získal v nedeľu na domácom hipodróme Leopardstown svoj 18. triumf so štatutárne najvyššou hodnotou. Už v novembri v Punchestowne osamel 17. takýmto prvenstvom na čele svetového historického poradia v počte víťazstiev kategórie Grade 1 či Group 1 pred anglickým prekážkarom Kauto Starom a americkým rovinárom Johnom Henrym.

Deväťročný hnedý valach Hurricane Fly, ktorého pripravuje Willie Mullins pre majiteľov Georga Creightona a Rose Boydovú, bol na predmetnom súperení Ryanair Hurdle cez prútené prekážky na 3200 m o celkovú dotáciu 100 000 eur favorit so stávkovým kurzom 2,1 a s podporou džokeja Rubyho Walsha sa medzi piatimi aktérmi presadil iste o 2,5 dĺžky. Druhý skončil Jezki (dž. Tony McCoy, 2,87) a tretí bol Our Conor (dž. Danny Mullins, 4). 

Hurricane Fly nastúpil s bilanciou 32 štartov, 21 prvenstiev, zárobok 1 508 653 libier podľa databázy Racing Postu. Teraz pridal 60 000 eur. Dosiahol ôsme prvenstvo v rade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies