Irónia: Politika, ktorý bojuje proti zbraniam, strážila na demonštrácii ozbrojená ochranka

NETKY.SK • 18 Marec 2018, 08:00 • 2 min
Irónia: Politika, ktorý bojuje proti zbraniam, strážila na demonštrácii ozbrojená ochranka

Asi ako agitátori za otvorené hranice, ktorí potom nechcú u seba ubytovať žiadneho migranta, sa musia v USA cítiť politici, ktorí volajú po zákaze strelných zbraní, pritom sa však nechajú na každom kroku doprevádzať ozbrojenou ochrankou. Tak ako komunistický kandidát na prezidenta Bernie Sanders.

slovakia

left justify in out

Liberáli v USA radi využívajú k propagandistickým kampaniam deti. Najnovšie vo veci odzbrojenia amerických občanov a obmedzenia druhého dodatku ústavy. Že je táto agenda blízka marxistovi Sandersovi, nie je žiadne prekvapenie, píše server stredoevropan.cz.

 

Zjavne však nikomu z týchto mladých ľudí neprišlo divné, keď sa Sanders objavil v stredu na zhromaždení proti NRA (National Rifle Association - lobby držiteľov zbraní v USA) a agitoval proti zbraniam, pričom bol obklopený ozbrojenou ochrankou a ozbrojenými strážcami zákona. 

 

 

img

 

 

Privelégium, ktorého sa obyčajným ľuďom nikdy nedostane, keď sa ocitnú tvárou tvár k zločinu. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies