Iron Maiden ponúknu na koncert v Žiline kyvadlovú dopravu autobusmi zadarmo

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 18:36 • 2 min
Iron Maiden ponúknu na koncert v Žiline kyvadlovú dopravu autobusmi zadarmo

ŽILINA - Vystúpenie legendárnych Iron Maiden v Žiline láka tisícky Slovákov. Pred koncertom 6. júla na Letisku Žilina budú preto platiť mimoriadne dopravné nariadenia.

slovakia

left justify in out

Kapela aj organizátori vyzývajú návštevníkov: „Ak nemusíte, necestujte osobnými autami. Pripravili sme zdarma kyvadlovú dopravu zo Žiliny na letisko a nazad, využite ju.“

Mimoriadna oficiálna doprava autobusmi bude premávať pravidelne z autobusovej stanice v Žiline v deň koncertu od 12.00 h v smere na Letisko Žilina v pravidelných intervaloch. Rovnako budú posilnené spoje aj bezprostredne po koncerte od 23.30 h. Stačí nájsť označený autobus na stanovisku, nasadnúť a nechať sa odviezť priamo k areálu koncertu. Organizátori v snahe odľahčiť situáciu na cestách poskytujú oficiálnu kyvadlovú dopravu gratis pre všetkých návštevníkov.

 

Stanovať ani kempovať sa v areáli letiska nedá. Ideálnou možnosťou je nájsť si ubytovanie priamo v Žiline a na koncert sa pohodlne odviezť. Pre tých, ktorí sa predsa len rozhodnú cestovať autom, je na letisku k dispozícii spoplatnené parkovisko, vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. V snahe predísť kolónam a dopravným komplikáciám vyzývajú organizátori všetkých motoristov, aby rátali s dostatočnou časovou rezervou.

 

„Očakávame tisícky ľudí a kapacita parkoviska na letisku je značne obmedzená. Ak sa návštevník rozhodne ísť vlastným autom, žiadame ho, aby si vyčlenil dostatok času a do areálu prišiel čo najskôr. Vždy je lepšie hodinku-dve posedieť s kamarátmi, ako nestihnúť začiatok koncertu,“ vysvetľuje za organizátorov Patrik Svitek.

 

Na parkovisku bude už počas dňa pripravené občerstvenie pre fanúšikov. Hoci parkovisko bude dostupné omnoho skôr, brány samotného areálu sa otvoria o 16.00 h pre majiteľov vstupeniek Early Bird Golden Circle. Následne o 17.00 h začnú púšťať do areálu všetkých návštevníkov.

 

V predaji sú aktuálne voľné už iba klasické vstupenky na státie. Predávajú sa exkluzívne v sieti Ticketportal. Manažment Iron Maiden aj organizátor NuCoast Productions vyzývajú fanúšikov, aby si kupovali vstupenky len cez oficiálne predajné miesta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies