Irkutsk: Pred zamilovaným býkom ušla krava na piate poschodie bytovky

NETKY.SK • 9 August 2012, 06:50 • 2 min
Irkutsk: Pred zamilovaným býkom ušla krava na piate poschodie bytovky

Irkutsk Pred zamilovaným býkom ušla krava na piate poschodie bytovky - Zaujímavosti Až na piate, najvyššie poschodie bytovky v dedine Lesogorsk v Irkutskej oblasti na Sibíri sa vyštverala krava, ktorá unikala býkovi rozpálenému láskou. Kravu na úteku našl

slovakia

left justify in out

img

Až na piate, najvyššie poschodie bytovky v dedine Lesogorsk v Irkutskej oblasti na Sibíri sa vyštverala krava, ktorá unikala býkovi rozpálenému láskou.
      Kravu "na úteku" našli na konci schodiskovej šachty. Podľa regionálneho úradu ruského ministerstva pre mimoriadne situácie bol býk "veľmi zamilovaný" a svojej vyvolenej venoval pri letnej paši zvýšenú pozornosť.
      Hasičom trvalo zhruba tri minúty, kým kravu pomocou lana dostali dolu schodmi. Údajne ich na to ani nebolo veľmi treba, pretože na "mieste činu" boli predstavitelia miestnych úradov, policajti a množstvo zvedavcov, píše agentúra Reuters.
      "V princípe to mohli urobiť aj bez nás," povedal šéf hasičskej stanice Jevgenij Smirnov po tom, ako sa celý rozruch okolo kravy skončil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona