Iránci dresy nemenia, brankárovi sa po vypraní zrazil

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 15:48 • 2 min
Iránci dresy nemenia, brankárovi sa po vypraní zrazil

RIO DE JANEIRO - Iránska futbalová federácia zakázala svojím hráčom na majstrovstvách sveta v Brazílii vymieňať si po zápasoch dresy so súpermi.

slovakia

left justify in out

Môže za to slabšia finančná situácia tamojšej federácie, ktorá si údajne môže dovoliť iba obmedzený počet súprav dresov.

"Nemôžeme jednoducho hráčom zabezpečiť nové na každé stretnutie," vyhlásil prezident federácie Ali Kafaschian. Kritici však nesúhlasia. Iránčania zinkasujú na účasť na šampionáte minimálne 8 miliónov dolárov, pričom náklady na jeden dres sú otázkou približne 50 dolárov.

 

Hráči ázijského zástupcu na MS, ktorí v pondelok remizovali v Curitibe v rámci F-skupiny s reprezentantmi Nigérie 0:0, sa údajne sťažujú aj na zlú kvalitu ich športového výstroja. Brankár Alireza Haghighi vyhlásil, že jeho dres sa mu po vypratí zrazil. Od členov realizačného tímu si následne vypočul reakciu, že pravdepodobne došlo k nastaveniu nesprávnej teploty vody pri praní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies