Irán naďalej vyváža zbrane do Sýrie, porušuje embargo BR OSN

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 07:10 • 2 min
Irán naďalej vyváža zbrane do Sýrie, porušuje embargo BR OSN

Irán naďalej vyváža zbrane do Sýrie, porušuje embargo BR OSN - Politika Sýria zostáva najväčším odberateľom zbraní z Iránu, čím Teherán porušuje zákaz Bezpečnostnej rady OSN. Uvádza sa to v dôvernom návrhu správy panelu expertov OSN, z ktorého dnes citova

slovakia

left justify in out

img

Sýria zostáva najväčším odberateľom zbraní z Iránu, čím Teherán porušuje zákaz Bezpečnostnej rady OSN. Uvádza sa to v dôvernom návrhu správy panelu expertov OSN, z ktorého dnes citovala agentúra Reuters.
      "Sýria je naďalej ústrednou stranou nezákonných zbrojných transferov Iránu," uvádza sa v správe, ktorú experti predložili výboru BR OSN pre iránske sankcie.
      V správe sa tiež konštatuje, že "sankcie uvalené na Irán spomaľujú získavanie dôležitých položiek potrebných pre jeho zakázaný jadrový program. Zakázané aktivity zároveň pokračujú, vrátane obohacovania uránu."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona