Ír Elliot si zranil koleno, O´Neill: Je to krutá rana

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 08:58 • 2 min
Ír Elliot si zranil koleno, O´Neill: Je to krutá rana

DUBLIN - Pre írsku futbalovú reprezentáciu bola 14. min utorňajšieho medzištátneho prípravného duelu v Dubline so Slovenskom (2:2) mimoriadne smoliarska.

slovakia

left justify in out

Okrem inkasovaného gólu z kopačky Miroslava Stocha prišla "zelená armáda" aj o brankára Roba Elliota, ktorý si v snahe zabrániť strele slovenského reprezentanta zranil koleno a medzi troma žrďami ho musel nahradiť Darren Randolph.


Kouč Írov Martin O´Neill označil zranenie gólmana Newcastlu United za krutú ranu. "Znepokojuje ma to. Je to kruté pre Roba, jeho klub a, samozrejme, aj pre nás," vyhlásil podľa BBC 64-ročný tréner.


"Hrali sme celkom pekný a atraktívny futbal, hlavne v prvom polčase. Početné striedania po zmene strán trochu narušili dovtedajší priebeh. Mohli sme vidieť niekoľko dobrých výkonov. Pozitívne ma prekvapila súdržnosť nášho tímu," doplnil O´Neill.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies