Čišovský vraj mieri do Slovana Bratislava

NETKY.SK • 1 Jún 2011, 09:11 • 2 min
Čišovský vraj mieri do Slovana Bratislava

Čišovský vraj mieri do Slovana Bratislava

slovakia

left justify in out

img

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marián Čišovský by mohol od novej sezóny pôsobiť v majstrovskom Slovane Bratislava, informovalo stredajšie vydanie denníka Šport. Tridsaťjedenročný obranca je hráčom FC Temešvár, ten však pre neplnenie finančných záväzkov nedostal licenciu pre najvyššiu rumunskú súťaž na sezónu 2011/2012 a prišiel aj o prestížnu Ligu majstrov.
      Čišovský v minulosti obliekal dresy Humenného, Interu Bratislava (dva slovenské tituly), MŠK Žilina a Artmedie Petržalka (titul v 2008), na konte má aj štyri výhry v Slovenskom pohári (1996, 2000, 2001, 2008). V drese Slovenska odohral sedem medzištátnych zápasov.
      Ofenzívny zadák Čišovský je v týchto dňoch aj s rodinou na Slovensku. "Je to nepríjemná správa, ale zatiaľ o tom nemám bližšie informácie. Skúšal som sa kontaktovať a dozvedieť niečo nové, ale zatiaľ márne. Rozhodne je to neistota a nepríjemná novinka, hrozí nám zrejme druhá liga. Za pár dní budem múdrejší, ale tie finančné problémy sa trochu dali čakať," povedal pre TASR na margo problémov jeho zamestnávateľa bývalý slovenský olympionik. Letnú prípravu by mal začať v Rumunsku 16. júna, s Temešvárom má ešte rok platnú zmluvu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona