iOS 9 má v sebe chyby a komplikuje používanie iPhonu či iPadu

NETKY.SK • 19 September 2015, 17:10 • 2 min
iOS 9 má v sebe chyby a komplikuje používanie iPhonu či iPadu

LOS ANGELES – Spoločnosť Apple vydala svoj najnovší operačný systém iOS 9, avšak ani tentokrát sa to nezaobišlo bez problémov.

slovakia

left justify in out

Mnohým ľuďom, ktorí sa pokúšali nainštalovať najnovšiu verziu iOS od Applu, spadol v telefóne systém alebo sa prejavili rôzne poruchy vo fungovaní zariadenia.

Nespokojní zákazníci sa na sociálnych sieťach okamžite sťažovali na chybové hlásenia telefónov a nemožnosť používania niektorých aplikácií, ktoré im predtým bez problémov fungovali. Problémy s operačným systémom sa prejavovali najmä v starších modeloch iPhonov a iPadov. V poslednom modeli iPhone 6 išlo najmä o poruchy fungovania zariadenia alebo zasekávanie pri rolovaní v telefónnom zozname a niektorých aplikáciách.

 



Technickí analytici prišli s tvrdením, že problémy pri sťahovaní nového operačného systému mohli byť spôsobené tým, že sa ho snažilo stiahnuť príliš veľa ľudí v ten istý deň. O poruchách vo fungovaní zariadení však nepovedali nič.

Problémy s používaním mobilných zariadení niesli najhoršie študenti a mladí ľudia, pre ktorých sú novodobé technológie každodennou súčasťou ich životov. "Je to nanajvýš nepríjemné, keď nemôžete používať svoj telefón celý deň," povedal študent Pip Cordi zo Sydney. "Mám veľa aplikácií, ktoré používam kvôli škole. Napríklad jazykové aplikácie či slovníky sú pre moje štúdium veľmi dôležité."

Spoločnosť Apple sa k problémom s najnovším operačným systémom zatiaľ nevyjadrila.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies