Inzaghi venoval prvý triumf v sezóne fanúšikom

NETKY.SK • 24 September 2018, 15:10 • 2 min
Inzaghi venoval prvý triumf v sezóne fanúšikom

BOLOGNA - Futbalisti FC Bologna triumfovali v stretnutí 5. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A vôbec prvýkrát v ročníku 2018/2019. Zverenci Filippa Inzaghiho prekvapivo triumfovali nad domácim AS Rím 2:0.

slovakia

left justify in out

Po piatich dueloch majú na konte štyri body. Štyridsaťpäťročný tréner venoval víťazstvo priaznivcom Bologne. "Naši fanúšikovia sú výnimoční. Našiel som tu atmosféru, ktorú som nečakal. Napriek zlým výsledkom v úvode ročníka ma ľudia zastavovali na ulici a ďakovali mi. Neviem, čím som si to zaslúžil. Náš prvý triumf venujem všetkým fanúšikom," povedal Inzaghi podľa Sky Sport Italia.

Bolognu čaká v rámci 6. kola v stredu súboj proti majstrovskému Juventusu Turín. "Zápas proti Rímu sme zvládli výborne, ukázali sme svoju kvalitu. Som hrdý na triumf nad Rimanmi, ale teraz sa už musíme sústrediť na Juventus a pokúsime sa predviesť znovu rovnako dobrý výkon," uviedol F. Inzaghi.

Niekdajší vynikajúci útočník sa stal trénerom Bologne v júli 2018, predtým viedol dve sezóny Benátky. V minulosti koučoval aj AC Miláno.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona