Inzaghi strieda na lavičke AC Miláno Seedorfa

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 15:43 • 2 min
Inzaghi strieda na lavičke AC Miláno Seedorfa

MILÁNO - Chýry z milánskeho San Sira neklamali, Filippo Inzaghi strieda na lavičke futbalového AC ďalšieho bývalého hráča tohto talianskeho klubu Clarencea Seedorfa.

slovakia

left justify in out

V správe o zmene trénera sa hovorí o podpise zmluvy na dva roky do 30. júna 2016. Holanďan Seedorf v januári nahradil Massimiliana Allegriho, vydržal na pozícii iba štyri mesiace, kontrakt mal na dva a pol roka. Milánčania v uplynulom ročníku Serie A obsadili ôsme miesto, z 19 ligových stretnutí pod Seedorfovým vedením vyhrali 11. Rovnako ako jeho bývalý spoluhráč Inzaghi nemal pred nástupom do funkcie žiadne skúsenosti s koučovaním prvého tímu.

 

Filippo Inzaghi dosiahol za dva roky ako tréner mládeže "rosonerri" niekoľko pozoruhodných úspechov a nedávno dostal aj požehnanie od Carla Ancelottiho. Tréner desaťnásobného európskeho klubového šampióna Realu Madrid si myslí, že "Pippo" je ideálny kandidát. "Rozhodne má na to všetky predpoklady. Pozná klub a ak sa stane trénerom tohto tímu, budem mu držať palce," povedal krátko po zisku "ušatej" trofeje kormidelník, ktorý doviedol AC Miláno k jednému talianskemu titulu a dvom celkovým víťazstvám v Lige majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies