Inzaghi ako De Laurentiis, hráčov AC Miláno zavrel do kempu

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 12:00 • 2 min
Inzaghi ako De Laurentiis, hráčov AC Miláno zavrel do kempu

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AC Miláno v sobotňajšom stretnutí 32. kola najvyššej miestnej dlhodobej súťaže prehral na pôde Udinese 1:2 a momentálne figuruje až na desiatej priečke tabuľky Serie A. Tréner "rossoneri" Filippo Inzaghi na neuspokojivý výkon svojich zverencov zareagoval tým, že im nariadil tréningový kemp. Hráči sa v nedeľu po dodatočnom tréningu mohli nakrátko vrátiť domov, no už večer sa opäť museli hlásiť v klubovej centrále. Nie je známe, dokedy bude "ritiro" trvať.

slovakia

left justify in out

"Tím sa znovu stretne na tréningovej ploche Milanello, čím sa začne ´ritiro´, ktorého dĺžku sme zatiaľ nestanovili. Možno sa skončí v stredu alebo 3., 10., 17., 24. či 31. mája. Rozhodnutie má v rukách kouč, záležať bude na kvalite výkonov," oznámil v stanovisku milánsky klub začiatok "väzenia".


Štyridsaťjedenročný Talian Inzaghi obvinil svoj káder, že sa v sobotu nesnažil na maximum. "Doteraz odovzdali na ihrisku všetko, ale prístup k ostatnému zápasu bol nesprávny. Je len málo výhovoriek, musíme si vyhrnúť rukávy a zabrať v záverečných šiestich kolách. Sme AC Miláno a v hre je naša dôstojnosť. Ak sa nesústredíte na trávniku, len ťažko môžete ovplyvniť vývoj duelu. So sobotňajším prístupom by sme prehrali s kýmkoľvek," vyhlásil Filippo Inzaghi podľa serveru eurosport.yahoo.com.


K rovnakému kroku sa nedávno odhodlal majiteľ konkurenčného SSC Neapol Aurelio De Laurentiis, forma "partenopei" odvtedy výrazne stúpla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies