Investori majú problém so zákonom o kolektívnom vyjednávaní

NETKY.SK • 12 August 2010, 07:14 • 2 min
Investori majú problém so zákonom o kolektívnom vyjednávaní

Investori majú problém so zákonom o kolektívnom vyjednávaní - Politika Investori majú o Slovensko záujem, problém však majú so zákonom o kolektívnom vyjednávaní. f rezortu práce Jozef Mihál chce túto legislatívu zmeniť, najmä jej poslednú novelu zo začiat

slovakia

left justify in out

img

Investori majú o Slovensko záujem, problém však majú so zákonom o kolektívnom vyjednávaní. Šéf rezortu práce Jozef Mihál chce túto legislatívu zmeniť, najmä jej poslednú novelu zo začiatku tohto roka.
"Ja za najväčší problém považujem to, že sa ozývajú potenciálni investori, korí by tu vedeli vytvoriť dosť veľký počet zaujímavých pracovných miest a v tých regiónoch, kde tieto miesta potrebujeme. Práve títo investori veľmi namietajú a protestujú proti takémuto zákonu," vysvetlil minister práce, sociálnych vecí a rodiny.
Zmena zákona je tak podľa Mihála nevyhnutná, ak majú na Slovensku vzniknúť nové pracovné miesta. "Musíme niečo robiť, pretože potenciálni investori to chápu ako najväčšiu brzdu v ich investíciách," zdôraznil. Zároveň dodal, že pri legislatívnych úpravách bude postupovať v súlade s medzinárodnými dohovormi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies