Investícia Bosch - hotová vec? Všetko ešte môže byť inak!

NETKY.SK • 31 August 2022, 09:47 • 2 min
Investícia Bosch - hotová vec? Všetko ešte môže byť inak!

BRATISLAVA - Minister hospodárstva uvádzal novú fabriku, ktorú ma spoločnosť Bosch postaviť na východe Slovenska ako dohodnutú.

slovakia

left justify in out

Aj keď to tak prezentoval aj na tlačovej konferencii a spolu so svojou stranou Sloboda a Solidarita sa tešili z veľkého úspechu, až v statuse na sociálnej sieti poznamenal, že ešte nejde o finálne rozhodnutie. Investor si tak tento zámer môže kedykoľvek rozmyslieť. 

 

img

 

„Podarilo sa nám vyrokovať ďalšieho veľkého zamestnávateľa. Vláda schválila, že pozemky pod priemyselným parkom Záborské sú významnou investíciou. A tu plánuje firma Bosch postaviť svoju novú fabriku a zamestnať 4000 ľudí a ďalších odhadom 4000 nepriamo. Hoci to ešte nie je finálne rozhodnutie, z každej dobrej správy mam v tejto dobe radosť. A táto ma hreje pri srdci obzvlášť - východ potrebuje takéto investície ako soľ," napísal k investícii minister hospodárstva pred dvomi týždňami. 

 

img

 

Príchod firmy má byť definitívny až v momente, keď bude predložená slovenskej vláde žiadosť na investičný stimul vo výške 37 miliónov eur. Jej predstavitelia sa zatiaľ opatrne vyjadrili, že „skúmajú svoje možnosti." Ani samotný pršeovský samosprávny kraj zatiaľ s investíciou, ktorá mala byť hotovou vecou, nepočíta. 

 

Zo sveta: Ukrajinský politik, ktorý podporoval Putina, bol zavraždený spolu so svojou manželkou!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona