Icardi nastúpil za milánsky Inter po vyše dvoch mesiacoch

NETKY.SK • 9 Apríl 2019, 15:25 • 2 min
Icardi nastúpil za milánsky Inter po vyše dvoch mesiacoch

MILÁNO - Ani návrat "zlého muža" do mužstva nepomohlo Interu Miláno k víťazstvu. Mauro Icardi nastúpil po vyše dvoch mesiacoch. "Nerazzurri" na San Sire druhýkrát po sebe nezvíťazili v domácom ligovom zápase a pred vlastnými fanúšikmi opäť ani raz neskórovali.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že sme si vytvorili viac šancí ako súper a zaslúžili sme si vyhrať. Bohužiaľ, neboli sme schopní streliť gól, aj keď po fyzickej stránke sme na tom boli veľmi dobre," uviedol pre oficiálny klubový web Interu slovenský stopér Milan Škriniar.

 


Milánčania v súčte všetkých súťažných vystúpení doma neskórovali už tri zápasy, predtým odvete osemfinále Európskej ligy 2018/2019 podľahli Eintrachtu Frankfurt (0:1) a so súťažou sa rozlúčili. Podľa Škriniara však v zápase s Atalantou Bergamo bolo vidieť na hre Interu zlepšenie. "V porovnaní s predchádzajúcim stretnutím sme hrali určite lepšie," myslí si 24-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom.
 

Icardi pauzoval dva mesiace pre údajné zranenie kolena, ktoré bolo živnou pôdou pre rôzne špekulácie. Vraj ho iba predstieral, pretože v klube prišiel o kapitánsku pásku, ktorú dostal slovinský brankár Samir Handanovič. Krok s odňatím "céčka" mal súvisieť s rokovaním hráča o prestupe do Realu Madrid. Od roku 2015 bol Icardi kapitánom tímu. V 181 zápasoch za Inter strelil 109 gólov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies