Internetový prvokatér dostal cez hubu od Wildera

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 12:04 • 2 min
Internetový prvokatér dostal cez hubu od Wildera

LONDÝN - Internetový trol Charlie Zelenoff začína byť v boxerskom svete celkom slávny, bohužiaľ to nie je jeho boxerským umením, ale nevymáchanou pusou.

slovakia

left justify in out

Posledným cieľom jeho útokov sa stal Deontay Wilder, ktorého dlhodobo urážal cez sociálne médiá a neskôr pritvrdil a začal mu aj telefonovať. Wilder nevydržal až vo chvíli, keď ho Zelenoff nazval negrom a nepekne sa vyjadril o jeho ťažko chorej dcére. Zelenoff vyzval Wildera na súboj a na neho sa môžete pozrieť vo vyššie uvedenom videu. Ako "zápas" dopadol si asi viete predstaviť, Zelenoff údajne budovu aj tak opustil so slovami "I am still the best ...".

 

Toto však nebol prvý Zelenoffov "zápas", súboj prebehol mim oiné tiež s Floyd Mayweather starším, kde sa opäť ukázal ako veľký hrdina, keď dopozeráte video do konca, pochopíte.

 

Zelenoff sa medzitým dal na skutočnú profi boxerskú kariéru, bohužiaľ svojich "veľa vymyslených amatérskych duelov" tu príliš nezúročil a so súperom, ktorý sa pýšil 14. prehrami z 15. zápasov prehral. Občas si hovorím, kde sa títo ľudia berú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies