Internetová zoznamka omylom použila fotku zosnulého prezidenta Poľska

NETKY.SK • 27 August 2013, 18:53 • 2 min
Internetová zoznamka omylom použila fotku zosnulého prezidenta Poľska

VARŠAVA - Škandinávska internetová zoznamka sa dnes ospravedlnila za to, že omylom použila snímku tragicky zosnulého poľského prezidenta Lecha Kaczynského na bilbordoch vo Varšave, propagujúcich jej služby.

slovakia

left justify in out

Vedúci zoznamky Victoria Milan, Sigurd Vedal, dnes agentúre Associated Press povedal, že kampaň mala byť humorná a mala využiť snímku bývalého premiéra Jaroslawa Kaczynského, starého mládenca milujúceho mačky a kresbu mačky. Na plagáte je text: "V tvojom zväzku chýba para? Vyskúšaj romancu!" Poľština využíva frázu W Twoim zwiazku brak pazura? v narážke na stagnujúci vzťah bez energie.

Bilbordy umiestnili vo Varšave v pondelok a na internete a v médiách sa ihneď objavili sťažnosti, pretože reklama použila snímku identického dvojčaťa, zosnulého prezidenta Lecha Kaczynského, ktorý zahynul pri leteckej havárii v roku 2010 v Rusku. Sigurd Vedal vysvetľoval chybu vyjadrením, že dvojčatá "sa veľmi podobali".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies