Internet zaplavili tipy na darčeky k Fillonovým 63. narodeninám

NETKY.SK • 5 Marec 2017, 09:46 • 2 min
Internet zaplavili tipy na darčeky k Fillonovým 63. narodeninám

PARÍŽ - Používatelia sociálnych sietí v sobotu zaplavili internet tipmi na zábavné i kruté darčeky pre kandidáta francúzskych konzervatívcov na prezidentských voľbách Francoisa Fillona, ktorý v sobotu oslávil svoje 63. narodeniny.

slovakia

left justify in out

Ako napísal denník Le Parisien, používatelia Twitteru sa predbiehali v tom, kto bude vtipnejší.

 

K hashtagu #UnCadeauPourFillon (Darček pre Fillona) pripájali fotografie s putami, bábikou Barbie vydávajúcou sa za asistentku poslanca a dodávanou ako set s Kenom, ktorý sa nápadne podobá na Fillona. Ako tip sa uvádzalo často aj predplatné na časopis Le Canard Enchainé, ktorý ako prvý zverejnil odhalenia o tom, že Fillon zrejme fiktívne zamestnával svoju manželku Penelope ako svoju asistentku, keď bol poslancom parlamentu.

 

Politik, ktorého popularita prudko klesla, keď aféra Penelopegate vyšla najavo, je v čoraz väčšej izolácii. Tento týždeň ho opustilo niekoľko najbližších spolupracovníkov a dostal aj predvolanie na výsluch, čo by mohlo viesť k vzneseniu obvinenia z korupcie. Aj preto mnohí ľudia ako vhodný darček pre Fillona navrhovali trestný zákonník či dobrého advokáta.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies