Inter vyrovnal rekord, Mancini: Nie sme Barcelona

NETKY.SK • 24 September 2015, 10:47 • 2 min
Inter vyrovnal rekord, Mancini: Nie sme Barcelona

MILÁNO - Bezchybný vstup do nového ročníka talianskej futbalovej Serie A prežíva milánsky Inter. Zverenci Roberta Manciniho zdolali v stredu Hellas Verona 1:0 a v úvodných piatich kolách bodovali vždy naplno, vďaka čomu vyrovnali doterajší "bradatý" klubový rekord zo sezóny 1966/1967. "Nerazzurri" sa teraz držia na čele tabuľky a za zmienku rozhodne stojí ich skóre 6:1.

slovakia

left justify in out

"Keď bol majstrom AC, vždy vyhrával zápasy 1:0. Je očividné, že my nie sme Barcelona, ktorá dokáže zdolávať súperov 4:0 alebo 5:0. Stále je len začiatok sezóny. Myslím si, že tím potrebuje čas, keďže doň pribudlo mnoho nových hráčov," povedal pre Sky Sport Italia skúsený kouč. Jeho mužstvo v nedeľu privíta v šlágri v tabuľke druhú Fiorentinu. "Zápasy v úvode ligy nikdy nie sú ľahké, čo dokazujú výsledky ostatných tímov," dodal Mancini.


Majstrovský Juventus vyhral v doterajších piatich dueloch novej sezóny iba raz - takisto ako Neapol. Vicemajstrovský AS Rím je s dvoma víťazstvami až na 9. priečke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies