Inter si nechal trénera Stramaccioniho, dostal zmluvu na ďalšie tri roky

NETKY.SK • 30 Máj 2012, 06:14 • 2 min
Inter si nechal trénera Stramaccioniho, dostal zmluvu na ďalšie tri roky

Inter si nechal trénera Stramaccioniho, dostal zmluvu na ďalšie tri roky - Futbal Taliansky futbalový klub Inter Miláno predĺžil kontrakt s pôvodne dočasným trénerom Andreom Stramaccionim o ďalšie tri sezóny. Tridsaťšesťročný kormidelník prešiel v marci z

slovakia

left justify in out

img

Taliansky futbalový klub Inter Miláno predĺžil kontrakt s pôvodne dočasným trénerom Andreom Stramaccionim o ďalšie tri sezóny.
      Tridsaťšesťročný kormidelník prešiel v marci z juniorky na lavičku prvého tímu, kde nahradil neúspešného Claudia Ranieriho. Do mužstva sa mu podarilo priviesť opäť bojovného ducha, no Inter aj tak skončil až na šiestej priečke Serie A a nekvalifikoval sa do Ligy majstrov.
      Stramaccioni doteraz nemal žiadne skúsenosti s postom hlavného trénera v najvyššej súťaži. Bývalý hráč Bologne, ktorého kariéru zabrzdili zranenia, pôsobil ako tréner juniorov v Interi a predtým na podobnej pozícii v AS Rím.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies