Inter po zemetrasení v zostave hostí Gaziantep, Urban chce uspieť

NETKY.SK • 18 November 2015, 09:09 • 2 min
Inter po zemetrasení v zostave hostí Gaziantep, Urban chce uspieť

BRATISLAVA - Mužstvom basketbalového Interu Bratislava v pondelok poriadne otriaslo, ale pokračuje v príprave na dôležitý stredajší zápas Pohára FIBA Europe 2015/2016 proti tureckému Gaziantepu. Vedenie klubu vymenilo trénera Branka Maksimoviča za Ľubomíra Urbana a rozlúčilo sa aj s dvojicou legionárov T.J. Bannisterom a Sašom Jankovičom.

slovakia

left justify in out

"Nemôžeme si namýšľať, že to nemá vplyv, ale budeme sa ho snažiť eliminovať, aby sme do stredy mali čistú, jasnú myseľ," podotkol 59-ročný staronový kouč Interu, ktorý ho ešte v sezóne 1995/1996 priviedol k majstrovskému titulu v najvyššej slovenskej súťaži. "Najdôležitejšie bude ovládať emócie a rôzne konzekvencie narušenia atmosféry v kabíne, ktoré vyplynuli z odvolania trénera a odchodu dvoch hráčov. Nebude to jednoduché, ale chceme sa popasovať so silným súperom a bojovať o víťazstvo. Radi by sme fyzicky zosúladili družstvo, aby bolo schopné odohrať 40-minútový náročný súboj," povedal v dokrútke Urban.

Interu patrí v tabuľke základnej M-skupiny Pohára FIBA Europe 3. priečka s bilanciou 1-2. Stredajší duel v Hant aréne (18.00) ukáže, do akej miery bude môcť pomýšľať na postup zo skupiny. "V tíme nastali zmeny, na ktoré my, hráči, nemáme dosah. Hráme všetci za Inter a musíme dosiahnuť čo najlepší výsledok. Gaziantep je favorit, ale my sa určite chceme pobiť o víťazstvo," uviedol pre agentúru SITA skúsený 32-ročný rozohrávač Nenad Miloševič, ktorý má v tejto pohárovej súťaži priemery 10 bodov a 3 asistencie na zápas. "Žlto-čierni" v pondelok absolvovali prvý tréning pod Urbanovým vedením. "Pozná tím, hráčov, dlhé roky sme proti sebe hrávali. Teraz sme všetci na jednej lodi a ideme za spoločným cieľom," doplnil Nenad Miloševič.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies