Inter opäť podľahol Gaziantepu o 17 bodov, tréner ocenil úsilie hráčov

NETKY.SK • 19 November 2015, 11:20 • 2 min
Inter opäť podľahol Gaziantepu o 17 bodov, tréner ocenil úsilie hráčov

BRATISLAVA - Aj stredajší domáci odvetný duel proti Gaziantepu v základnej M-skupine Pohára FIBA Europe sa pre basketbalistov bratislavského Interu skončil prehrou o 17 bodov - 62:79.

slovakia

left justify in out

"Žlto-čierni" pred troma týždňami podľahli tomuto súperovi pod jeho košmi v Turecku 72:89. "Mali nás dobre odskautovaných, zdvojovali Rada Rančíka a robili nám problémy," poznamenal po stredajšej prehre rozohrávač Interu Nenad Miloševič. "Prvá štvrtina (17:15, pozn.) bola vyrovnaná, držali sme v nej tempo a boli agresívni. Ale zápas sa hrá štyridsať minút. Náš súper absolvuje takéto stretnutia, aj ťažšie, prakticky v každom kole tureckej ligy a vidieť tú rutinu, ako si posúvali loptu, ako skúsene hrali," doplnil.

Nový tréner Interu Ľubomír Urban, ktorý iba v pondelok nahradil vo funkcii Branka Maksimoviča, nemohol čakať od mužstva veľké zázraky. "Prvú štvrtinu sme síce udržali vo vysokom tempe a boli sme tam, kde sme chceli byť, ale bolo asi len otázkou času, kým sa fyzicky dostaneme do problematickejšej situácie. Tá nastala v druhej štvrtine. Náskok súpera sa postupne zvýšil až na 25 bodov. V závere sme troška zabojovali, aby to bolo pod dvadsať. Oceňujem úsilie hráčov ísť do toho naplno a prispôsobiť sa kvalite súpera na každom poste. Myslím si, že je to prvok, ktorý môžeme využiť pre naše ďalšie fungovanie," citoval oficiálny klubový web 59-ročného kormidelníka.

Bratislavčanom pribudla do tabuľky tretia prehra. Na svoje dosiaľ jediné víťazstvo nad Slaskom Vroclav (96:81) budú interisti chcieť nadviazať v utorok 24. novembra na palubovke tohto poľského mužstva. Augustový žreb v Nemecku rozdelil 56 mužstiev do 14 skupín. Z každej postúpia do ďalšej fázy po dva najúspešnejšie tímy a štyri najlepšie družstvá na 3. mieste.

Tabuľka M-skupiny po 4. kole:
1. Gaziantep 4 3 1 311:252 7
2. Šiauliai 4 2 2 337:317 6
3. Vroclav 4 2 2 295:319 6
4. Inter 4 1 3 310:365 5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies