Inter neudržal vedenie proti Turínu,Spalletti: Gól na 2:1 všetko zmenil

NETKY.SK • 28 August 2018, 20:53 • 2 min
Inter neudržal vedenie proti Turínu,Spalletti: Gól na 2:1 všetko zmenil

RÍM - Ani dvojgólové vedenie nestačilo futbalistom Interu Miláno na dosiahnutie prvého víťazstva v novej sezóne talianskej Serie A. Presné zásahy Ivana Perišiča a Stefana de Vrija znamenali pre "nerazzurri" zisk iba jedného bodu po nedeľňajšej domácej remíze 2:2 s FC Turín.

slovakia

left justify in out

 V dueli 2. kola odohral za Inter celé stretnutie slovenský reprezentačný stopér Milan Škriniar. Ten absolvoval tohtosezónnu ligovú premiéru, keďže prvý zápas ročníka na ihrisku Sassuola (0:1) vynechal pre zranenie stehenného svalu, ktoré si privodil počas tréningu.

Domáci viedli o dva góly do 56. minúty, keď za hostí skorigoval Andrea Belotti. Vyrovnanie prišlo v 68. minúte, keď sa presadil Soualiho Meite. "Pri góle na 2:1 sme urobili chybu, keď sme nedokázali prečítať dlhú loptu za našu obranu a to zmenilo zápas. Dostali sme sa pod mentálny tlak a nedokázali sme správne reagovať. Stávalo sa to aj v minulej sezóne a dnes sme pre to prišli o víťazstvo. Sme mužstvo, ktoré musí bojovať o popredné miesta v tabuľke. Musíme sa ale dostať vyššie po mentálnej stránke, aby sme dokázali vyhrávať v každom zápase," citovala trénera Interu Luciana Spallettiho klubová webstránka.

Premiérový zápas na domácom ihrisku odohral obranca Šime Vrsaljko, ktorý prišiel do Milána v lete na hosťovanie z Atletica Madrid. "Chcem sa ospravedlniť našim fanúšikom. V prvom polčase sme hrali dobre, no v druhom to nebolo také, ako sme si to predstavovali. Trénoval som len dva týždne a budem potrebovať ešte nejaký čas, aby som sa dostal do formy. To ale, samozrejme, nie je výhovorka. Bolo úžasné hrať na tomto štadióne v drese Interu," uviedol 26-ročný Chorvát.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies